• Overzicht Stoffen Spektakel NL
  • Welkom bij Stoffen Spektakel NL
  • Exclusieve stoffen NL


Het Stoffen Spektakel is weer begonnen!

Iedere week tussen 6 maart en 29 mei organiseren we weer onze bekende stoffenbeurzen. En ons grote deelnemersveld zal overal aanwezig zijn om uw stoffenwensen te kunnen vervullen. In maart doen we nog rustig aan, i.v.m. met mogelijke restricties. In april en mei hebben we iedere week tussen de 2 en 4 beurzen.

 

Aantal locaties niet dit voorjaar

Dit seizoen zijn we niet in Barneveld, Leeuwarden, Gouda en Den Bosch. Omdat we nu pas in maart beginnen, hebben we niet voor alle locaties een plaats kunnen vinden. Mogelijk komt daar gedurende het seizoen nog een oplossing voor.

 

Voor ieder wat wils op gebied van stoffen

Bij Stoffen Spektakel bent u verzekerd van een groot aanbod, veel variatie en zowel stoffen uit hoge als uit lage prijsklassen. De gemiddelde grootte van een Stoffen Spektakel is 5.000 vierkante meter en bestaat dan uit 50 á 55 deelnemers met hun eigen collectie, stijl en prijsklasses in stoffen. Tevens is Stoffen Spektakel bijna altijd overdekt en op alle locaties is gratis toegang!

 

Stoffen Spektakel en coronaregels

Betreffende coronaregels, zullen we bij de locaties in de agenda aangeven wat gewenst is. Op bijna alle locaties zijn de maatregelen verdwenen, enkel in Gent (B) en Luxemburg (L) zijn nog maatreelen van toepassing.

Stoffen Spektakel nu & straks

Category placeholder

Door je meest populaire categorieën uit te lichten op de homepage help je klanten makkelijker te navigeren door je store.